Entry-header image

Rólunk

Üdvözöljük!

Vendéglátóiról

Férjemmel Egerben nőttünk fel, de külföldön is hosszú ideig éltünk. Utazásaink során próbáltuk megismerni a helyi kultúrát és embereket, valamint hotelek helyett magánszálláshelyeket bérelni.

Hazaköltözésünket követően szerettük volna ezeket az élményeinket is megjeleníteni egy stílusos és minden igényt kielégítő vendégház kialakításával.

Egy olyan környezet kialakítására törekedtünk, melyet mi vendégként magunk is értékeltünk utazásaink során.

Újonan építve 2020-ban

A házról

A vendégház újonnan épült, és 2020 közepén lett kész. Ez lehetőséget adott már a tervezés szakaszában a vendégház funkciók átgondolására és kialakítására.

A belső bútorzat és berendezések kiválasztásánál az otthonosság, a kényelem, és a stílusosság volt a szempont. Eger adottságaiból adódóan remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt a borászatok, fürdők, éttermek sokaságával, melyek után az ember szívesen megpihen egy barátságos és komfortos környezetben.

Szálláshelyünk mindamellett hogy maximális kényelmet nyújt, a szemnek és a léleknek is felüdülést kínál. Falainkat kifinomult művészi alkotások díszítik.

Tágas közösségi terünkben egy jól felszerelt konyha található. melyből egy hatalmas teraszta nyílik. Innen a díszkert irányába juthatnak a kinti felüdülésre vágyók.

A ház elhelyezkedése idális azoknak akik a strand és a belváros közelségébe vágynak.